2016. június 20., hétfő

× Blog nyitása - Bemutatkozás ×

Helló! Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit frissen nyíló blogomon, melyen egy tőlem nem túl megszokott témával fog foglalkozni. Ezer éve volt már, hogy fanfiction-t írtam, így most nagy váltás számomra, hogy újra ezzel jelentkezem. De hogy miről is lesz szó itt? Máris elmondom!





A blogról röviden:
Cassie Williamson korántsem átlagos lány. Kiskora óta nagy rajongója Alice történetének, és elhitette magával, hogy ő is a mese részese, s emiatt 10 évig egy elmegyógyintézetben tengette mindennapjait. Most, 17 évesen végre kiengedték, és elküldték egy gimnáziumba, hogy érettségizzen le. Azonban Cassie korántsem gyógyult ki hóbortjából. Csak Őrült Kalaposnak hívatja magát, furcsa ruhákban jár, különös dolgokat szeret, és őrültségeket csinál. Az iskola szépfiúja, Dylan is azt gondolja róla, hogy megzakkant, ahogy mindenki más is. Azonban mikor egy vészhelyzet során a lánnyal kettesben maradnak, rádöbben, hogy a lányban több van, mint őrültség. Maga a gonosz.

Tehát mint remélhetőleg érezhető, egy Alice Csodaországban ff-ről lesz szó, s annak is középpontjában az Őrült kalapos alakja állna. Remélem nem fogok majd csalódást okozni, és kellő izgalom, félelem, valamint őrültség lesz a blogban. Ha tetszik, iratkozzatok fel nyugodtan.

Nagyon nagy köszönetet szeretnék mondani Kol Adelaide-nek, mert nélküle a blog nem létezhetne ilyen formájában. Kóla, te vagy a legjobb! ;)


Magamról pedig pár információ:
- 16 éve boldogítom a Földnek nevezett bolygót, és minden kedves lakosát.
- Imádom a fura, paranormális, kicsit sem hétköznapi dolgokat.
- Az íráson kívül imádok táncolni, olvasni, sétálni, és zenét hallgatni. (Skillet forever)
- Azt mondják, vicces személy vagyok, de én úgy gondolom, hogy inkább cinikus és szarkasztikus.
- Elég fura nézeteim vannak a világról.
- Képes vagyok órákat gondolkodni a semmiről.

Ha ez a kis összefoglaló felkeltette a figyelmedet, és szeretnél megismerni, nyugodtan írj rám. ( Elérhetőségek fül.)
xx. Laurette

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése